Печат на етикети

Х-Ком може да произвежда етикети до 4 цвята на нашата флексографска печатна преса.

Флексогафския печат е традиционен печатен процес, използващ меки гъвкави релефни плаки, които са монтирани върху цилиндри и прехвърлят изображението върху материала. Флексопечатът предлага многостранно решение за печат, тъй като можете да печатате върху широка гама от материали, включително хартия, пластмаси и фолиа. Флексопечатът предлага много висока скорост на печат и е идеален за средни до големи тиражи.

Ние се гордеем с това, че можем да предоставим креативни и трайни решения за нашите клиенти, които имат нужда от етикети. Независимо дали търсите по-ефективни начини за производство на етикетите си или предложения за това как да намалите текущите си разходи, Х-Ком може да ви помогне с някое от вашите изисквания.

ЕТИКЕТИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Х-Ком произвежда самозалепващи се етикети за хранително-вкусовата промишленост в България. Независимо дали търсите първични етикети, вторични етикети или баркодове, ние ще Ви предложим широка гама от решения.

Ние разбираме конкурентния характер на хранително-вкусовата промишленост и сме приспособили нашите цени и нива на обслужване с текущи изследвания и ценови анализи, за да смеконкурентни във всеки един аспект.

В гамата продукти, които предлагаме, са етикети за пекарни, сандвичи, сладкарски изделия, мандри и месопреработвателни предприятия.

С различни закони и разпоредби на ЕС, които обкръжават непрекъснато етикетите за хранителните продукти, можем да ви консултираме по тези подробности за да сте винаги в крак с изменеията.

Етикети за хранителни продукти

баркод самозалепващи етикети

Нашия офис разполага с 6 индустриални  принтера с висока резолюция за печат на различни видове хартиени етикети, полипропиленови етикети, както и различни по вид шивашки материали като тафта и сатен.Ние можем да произведем всеки баркод, който ви е необходим, като QR, Data Matrix, Код 128, Код 39 или EAN, възможностите са безкрайни.Заедно с баркодовете можем да създадем широка гама от етикети с променливи данни, включително стокови етикети, палетни етикети, фирмени етикети, адресни етикети, маркетингови промоции, писма или уникални продуктови кодове.Ако сте ограничени с времето и базата ни разполага с достатъчно техника и ние ще реагираме в рамките на 24 часа, дори и за по-дълги серии от етикети.