Етикети за търговия на дребно

Х-Ком може да предложи пълното решение на всички обекти на етикети за продажба  за търговия на дребно. Ние работим с редица добре познати магазини и малки обекти,за които произвеждаме различни етикети за продажба, етикети за ценообразуване, етикети за продажба на дребно и самозалепващи се етикети за дрехи, козметика, подаръци, бижута и много други. От нелепия етикет за облекло, самозалепващите се баркод етикети до защитния материал, който позволява на търговеца да осъзнае, когато даден продукт е бил манипулиран, оставяйки остатък.

Х-Ком работи в тясно сътрудничество с търговци заедно с крайния потребител и може да предложи цялостно решение, включително принтери и термотрансферни ленти.

Индустрията на дребно е разнообразна и ние разполагаме с машините, които предоставят всичко от обикновен етикет до пълноцветно отпечатан етикет.

Много търговци на дребно възприемат концепцията за мобилен печат, напълно изоставят твърдия модел на фиксираните методи за контрол. Използването на тези мобилни решения повишава оперативната ефективност на търговските етажи, в магазина и в склада чрез отпечатване на етикети и етикети, както и когато имат нужда от тях.Независимо дали търсите етикети на продукти, етикети за връщане или етикети за намаляване на цената, можем да предоставим решение. Ние произвеждаме етикети за почти всички принтерии и можем да направим персонализирани етикети, напълно съобразени с вашите изисквания.