За нас

Нашата фирма

Х-Ком ООД е създадена през 2005 година като търговец и доставчик на компютърна техника, хардуер и софтуер.
През 2007 година ние закупихме първия си термо принтер и се насочихме освен всичко друго към печат на самозалепващи етикети на ролка. Скоро след това се наложи закупуването на още принтери за да можем да задоволим нашите клиенти както с високо качество, така и с кратки срокове на изпълнение.
През 2015 година ние закупихме първата си машина за щанцоване на празни самозалепващи етикети на ролка.
Към момента разполагаме с две високоскоростни машини за щанцоване на празни етикетир, пълноцветна полуротационна флексопечатна машина, позволяваща на практика изработването на всеки размер етикет без ограничение, както и 6 индустриални принтера за печат на баркод етикети и етикети с променливи данни.

Какво предлагаме

  • Богата гама от различни по вид и размер етикети
  • Печат на етикети
  • Термо принтери
  • Термотрансферни ленти
  • Баркод скенери
  • Кратки срокове и високо качество

Х-КОМ ООД

Е експерт в производството на самозалепващи етикети произвеждани от различни материали като хартия, полипропилен, картон и специализирани продукти за логистика, транспорт и складиране, търговия на дребно, храни, напитки, здравеопазване, фармацевтична и химическа промишленост. Осигуряваме качествени персонализирани и обикновени самозалепващи етикети на конкурентни цени. Ще се радваме да можем да обсъдим вашите изисквания, да съветваме вашите актуални етикети и вашите нужди от термотрансферни ленти или принтери.